www.zmaza.com
 StatystykiStatystyki RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Inne zespoły
Autor Wiadomość
red_lajn
patataj.

PostWysłany: 2009-02-21, 10:59     Odpowiedz z cytatem

wczoraj wygnało mnie na koncert First World Session Marrakashe Orchestra z Drezna. impreza miała się zacząć o 19, przyszłam o 19:30 a tam pusto. zespół + obsluga Shocked ale ok. 21 naszło sie na tyle ludzi, ze można było zacząć imprezę... i mimo sceptycznego podejścia publiki przy pierwszych kawalkach... przy 4-5 taka impreza na parkiecie się rozkręcila że heeeeej! Laughing

totalny odlot muzyczny! jeśli ktoś lubi kapelę Mitch & Mitch, to Marrakashe Orchestra zdecydowanie do gustu mu przypadnie. Choć zdecydowanie są to kapele koncertowe, bo nagrania audio nie oddają tego co się dzieje na koncercie.

Chłopaki sami o sobie mówią tak:
"Poznaliśmy się w legendarnej i już niestety nie istniejącej knajpie drezdeńskiej MARRAKECH na odbywających się tam codziennie jam sessions. W gorącym roku 2003 wykrystalizował się nasz obecny międzynarodowy skład: Jo/odgłosy, el H/Klawisze
i moduły, Dr. Billert/gitter i okrzyki, Raphaël/bassss i Martin na tarabanie.
Nasza muzyka powstaje w czasie wspólnych improwizacji i jest kombinacją stylów z całego świata. Metal trafia na sambę i hip hop na country. Elvis z Lemmy´m spiewają kolędy,
a Bob Marley pali splify z Johnny´m Cash´em.
I tak pozbawieni jakichkolwiek ograniczeń i zbędnych balastów orbitujemy wokół naszej planety z szybkością dźwięku nurzając się to tu to tam w stylach ostatnich 50 lat.
Raz wolniej, raz szybciej, po francangielsku, hiszpanorusku, polfinsku i wielu jeszcze nawet nam nieznanych językach. Nie trudno się więc dziwić, że udało nam się w ten sposób doprowadzić każdą sale do stanu wrzenia. Zapewniamy was, TO NA NAS CZEKACIE !!!"

MySpace: http://www.myspace.com/marracash
Strona Wykonawcy: http://daturazz.free.fr

Sopel
gg767141

PostWysłany: 2009-02-25, 20:13     Odpowiedz z cytatem

@Wino masz browar za tekst:

Danke shon ;] for yesterday show in Gorzow! Ich nicht fersteien, but the concert was ZAJEBISTY!
kisses!

Spoko chłopaki grają Wink smiechowe to to;) np: Bossa metal;)

ale ja nie o tym:

DLA MNIE WIADOMOSCIA DNIA JEST POWROT

FAITH NO MORE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pojade na koncert do PRAGI, BERLINA czy cholera wie gdzie MUSZE TO ZOBACZYC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vocal

PostWysłany: 2009-02-26, 01:39     Odpowiedz z cytatem

Jadę z Tobą ominąłem kiedys Papieża bo miałem kaca ale Fate noł morate muszę zobaczyć, chuba , że będa bez Majka P. to wtedy nie jadę.

red_lajn
patataj.

PostWysłany: 2009-03-01, 22:32     Odpowiedz z cytatem

Sopel napisał/a:
@Wino masz browar za tekst:

Danke shon ;] for yesterday show in Gorzow! Ich nicht fersteien, but the concert was ZAJEBISTY!
kisses!

Spoko chłopaki grają Wink smiechowe to to;) np: Bossa metal;)

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed aż mi wstyd prawie za niego... Laughing Twisted Evil

Kefir
a ja znam Pesto :)

PostWysłany: 2009-05-04, 10:13     Odpowiedz z cytatem

Ja tak kultywując chwalipięctwo to się chciałem pochwalić.

http://www.youtube.com/watch?v=SgbV_RYK4_E&fmt=18

Nasza pierwsza klipa Smile

no i www.holdenavenu.pl ruszyła promo-stronka, ale można sobie choćby teksty poczytać Wink

Pozdr.!

Strona 6 z 6 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu